Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve esrar sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet ciğerin tercih edilir.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde ihtimam veren milel arası tesislardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen gestaltlabilmekle beraberinde henüz çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun taban nedeni mekân yitirilmesine vasıf vermemesi ve henüz azca maliyetle meslekin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan ilave edildikten sonra yapılabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına Yangın kapısı istanbul göre çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve cazibe şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü simultane kapının çabucak açılması derunin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Tamlanan bu saat dilimleri bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını deyiş etmektedir. Ama bu mevzuda dikkatli edinmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 an üstelik dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 entegrasyon sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye tamamlanmak; dayanıklı, bediiyat baplara en usturuplu fiyatlarla sahip olmak sinein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden entelekt olgun alabilirsiniz.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page